Klant met hond!

17 februari 2020

Vorige week heb ik een hele leuke situatie meegemaakt.

Mijn klant neemt haar hond mee. Of dat goed is? Maar natuurlijk. Altijd in voor een experiment.

Haar hond gaat al snel tussen haar voeten liggen en blijft daar rustig de Sound Healing ondergaan. Alleen bij de didgeridoo wordt ze onrustig. De hond dan, hè. Opstaan, ff snuffelen of het met haar baasje goed gaat. Vluchten op de bank gaat niet, want daar liggen een aantal instrumenten op. Ik leg de didgeridoo nog niet neer of de hond ploft al weer tussen de voeten van haar baasje neer om de rest van de sessie tevreden mee te maken.

Na afloop vertelt mijn klant dat haar hond voor haar bescherming biedt, geborgenheid. En andersom.

De sessie is voor mijn klant geslaagd en dat ervaar ik als een compliment, want deze klant is wel wat gewend…
En voor mij is het ook weer een fijne sessie, niet in de laatste plaats omdat ik vanaf nu dus ook dieren doe ;-).

In licht en liefde,
Rogier
🌟❤️🙏