Sound Healing

Tijdens een sound healing komen je lichaam en geest in een ontspannen, meditatieve staat terecht. De instrumenten en zang gaan voorbij je hoofd rechtstreeks naar je hart. Daar werkt het stress verlagend en geeft het je de ruimte om jezelf breder te ervaren dan je gedachten alleen.

Wat je ook van de sessie vindt, van mij vindt, van jezelf vindt, dat alles is niet relevant. De muziek spreekt rechtstreeks je hart en lichaam aan, terwijl het je geest afleidt. Door de muziek wordt je in de gelegenheid gesteld om los te laten wat er losgelaten mag worden. Alsof de vibraties van de klanken letterlijk iets in je lostrillen. Of je kunt “gewoon” van het klankbad genieten.

Je kunt het vergelijken met een massage: soms ga je naar een masseur omdat je pijnlijke spieren hebt die losgemaakt mogen worden, soms ga je “gewoon” omdat het lekker is om gemasseerd te worden.

Het doel van de sessie is dat je meer in balans komt. De instrumenten die ik gebruik werken krachtiger dan je zou denken en werken op fysiek, emotioneel, mentaal, psychologisch, en energetisch niveau. Na afloop ben je meer ontspannen. Lijken issues veel minder zwaar te wegen dan daarvoor.

Sommige mensen ervaren duidelijk een loslaat moment, anderen merken helemaal niets. En alles daartussen in. Dat is allemaal OK, de een is nu eenmaal gevoeliger voor sensaties dan de ander. Bottomline is: de muziek doet haar heilzame werking sowieso. De sessie werkt ook nog enige tijd daarna door.

Met sound healing werk je aan je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid en welbevinden. Op internet is hierover de nodige informatie te vinden. Je kunt hier beginnen, of vanuit een meer spirituele benadering hier verder gaan. En het mooie is: je hoeft er niets voor te doen, je hoeft het alleen maar te ”ondergaan”.

Je kunt hier een online reservering voor een sessie aanvragen.

Twijfel je nog? Kijk hier wat anderen er van vinden.

Bekijk deze video om een indruk te krijgen van hoe ik te werk ga