Over Rogier

Wat ik allemaal gedaan heb vanaf 1994 toen ik mijn opleiding aan de TU Delft heb afgerond? Samengevat: IT, fotografie, coaching en horloges ontwerpen. En her en der tussendoor nog weer wat IT. Ik heb altijd in de gelukkige omstandigheden verkeerd dat ik zulke radicale keuzes kon maken. Ik ben best een bofkont 🙂

Eind 2018 heb ik het effect van spiritualiteit ontdekt. Begin 2019 heb ik alles achter me gelaten en ben ik voor 9 maanden als vrijwilliger bij Terra Nova Center gaan werken en wonen. In Zuid-Frankrijk, vlak bij de Pyreneeën en het mooie plaatsje Mirepoix. Iets met bofkont.
Wat ik daar gedaan heb? Ik heb aan mijn persoonlijke ontwikkeling gewerkt, mooie dingen meegemaakt, prachtige mensen ontmoet en ik ben stevig met mezelf geconfronteerd geraakt. Tja, je neemt altijd jezelf mee, hè…

Een van de mensen die ik tegenkom is Aymeric Blanc, een sound healer. En het is me als muzikaal mens al snel duidelijk dat ik dat ook wil doen: muziek maken om anderen te helpen helen.
Onder zijn begeleiding maak ik een wonderbaarlijke ontdekkingsreis in de wereld van sound healing. Het bespelen van mijn instrumenten ontwaakt in mij i.p.v. dat ik dat moet leren. Een magische ervaring die ons beiden iedere keer weer versteld doet staan. Iets met in vorige levens monnik en muzikant geweest zijn en zo…

Intussen is het eind 2019, ben ik terug in Nederland en er klaar voor: mijn eigen sound healing praktijk. Daar steek ik nu mijn energie in.
Je bent van harte welkom voor een sound healing sessie bij mij in Bergambacht. Ik ben automobiel en kan op verzoek mijn uitzet meenemen om op lokatie te werken. Je kunt hier een afspraak maken.

Kom jij bij mij langs of ik bij jou?

In licht en liefde,
Rogier
🌟❤️🙏

PS: Hoe ik aan mijn merknaam kom? Nou, ik wandel met een groep vanuit Terra Nova. Zegt Ben vanuit het niets tegen me: ”Je lijkt op een vuurtoren. Je houdt overzicht en checkt of het goed gaat met iedereen.”. Mijn lengte van bijna 2 meter zal daar ook wel aan bijdragen, denk ik. Dat is blijven hangen en is deel 1 van de naam waaronder ik mijn lichtwerk uitvoer.
En “haven” dan? Dat is Engels voor toevluchtsoord, een plek die ik in de (nabije) toekomst wil creëren. Een veilige haven waar mensen zich even kunnen terugtrekken uit de hectiek van de huidige maatschappij.