Introductie video Sound Healing

15 mei 2020

Met de Kerstdagen vorig jaar ben ik op Terra Nova Center geweest. Me opnieuw verbinden met de mensen daar, mijn makkers. Voor diegenen die me niet (goed) kennen: daar heb ik van januari t/m september vorig jaar gewoond en gewerkt. Met veel plezier en ontwikkeling.

Een van die makkers die er met Kerst ook is geweest is Alexander Koning. Hij heeft van een Sound Healing sessie die ik daar heb gegeven een opname gemaakt.

Daar wil ik al zolang ik de opname in huis heb een introductievideo van maken van 5 minuten. Zodat mensen die mij niet kennen en/of niet weten wat Sound Healing is kunnen zien hoe ik te werk ga.

Gister heb ik “eindelijk” de opname beetgepakt en ben voor ieder instrument een aansprekend stukje gaan selecteren. Het is tegelijk een “ach wat aardig, zo speelde ik toen” ervaring. Gelukkig staat de tijd wat dat betreft niet stil 😉

Na het verwijderen van de niet-gebruikte stukken schuift iMovie (tja, mac liefhebber) de overgebleven delen vanzelf tegen elkaar aan. Lekker makkelijk. Met hetzelfde gemak transities tussen de overgebleven clips toegevoegd. Tenslotte nog een titel en een aftiteling om Alexander te bedanken en voilá: ik kijk op de teller voor de totaalduur en wat schetst mijn verbazing: precies 5 minuut 0 seconden. Nou ja! Is dat wat…
Echt waar, ik heb er niet op aangestuurd met selecteren. Ook daar hoef ik dus weinig moeite voor te doen, maar dat ligt dan weer niet aan iMovie. Sommige zaken reken ik het universum toe 🙂

Afijn, op de Sound Healing pagina staat het resultaat. Zie hier

In licht en liefde,
Rogier
🌟❤️🙏