Bijzondere dag

15 maart 2020

Laatst zijn er 3 mensen voor een Sound Healing sessie geweest. Een vader en zijn 2 dochters. Een van de dochters heeft het geregeld. Ze hebben een bijzondere datum te vieren en ik mag daar even onderdeel van zijn.

Daarom vind ik het ook OK dat ze met z’n drieën zijn. Normaal hou ik het namelijk op maximaal 2 mensen tegelijk. In de opstelling die ik heb bedacht kan ik niet helemaal om hen heen lopen. Dat wil ik wel wil kunnen om met mannelijke en vrouwelijk energie te kunnen werken. Toch past en gaat het prima. Met een kleine aanpassing die ik na afloop heb gezien gaat dat wel lukken. Het maximum voor sessies bij mij thuis ligt vanaf nu dus op 3 :-). Zo is iedere sessie ook voor mij vooruitgang.

De ene heeft moeite met in haar lichaam te komen, de ander heeft moeite met ontspannen en voor hun vader is het nieuw. Hij is nieuwsgierig naar wat het gaat brengen en staat er open voor.

De sessie verloopt (weer) mooi en ik heb met name op de handpan (weer) iets nieuws gedaan :-). Zo blijkt iedere sessie telkens weer afgestemd op de energieên die op dat moment stromen en ontstaat er wat er op dat moment mag ontstaan.

Na afloop vertelt de ene dat ze overal in haar lichaam is geweest en haar basis-chakra sterk heeft gevoeld, de ander is in een heerlijke ontspanning terecht gekomen en voor hun vader is het een fijn klankbad geweest. Kadootje, kadootje, kadootje.

Dankbaar dat ik dit werk mag doen.

In licht en liefde,
Rogier
🌟❤️🙏